View Single Post
Staro 23.10.2002., 09:10   #20
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Iz tih razloga možda bi čak bilo bolje uzeti 9000pro poznatog proizvođača ( recimo Gigabyte ) nego 8500 nekog drugog ( recimo Manli ( ? ) ili PowerMagic ) jer si sigurniji u kvalitetu izrade same kartice .
Može biti točno. Svojedobno kad sam htio kupiti 8500 najviše su me dojmile Gigabytove kartice od onog kaj ima kod nas nabaviti. Da sam prije skupio lovu sad bi imao Gigabyte 8500 u mašini umjesto GF4 Ti4200 a možda i ne bi :confused:
Citiraj:
Osim toga sve te kartice na 1024/768 vrte i najzahtjevnije igrice na 100 fps
Ne bi baš rekao (probaj npr. Mafiu)
Citiraj:
Činjenica je da većina ne izrađenih od atija 8500 kartica nije ni blizu po kvaliteti atiju. Spomenimo samo 350 ramdac umjesto 400 mhz pa me odmah boli glava pogotovo ako vam je kao meni desktop namješten na 1280x1024 ili 1600x1200.
Da žalosno. Mislim čak da Herculesov 8500LE nema drugi RAMDAC! Gigabyte je tu kod nas po mom mišeljenju najbolji (kvaliteta/bundling). Sam kaj ne kužim kod nas su distributeri Kvark i Elkotech. U Kvarku Gigabyte vga nema više na cjeniku a Elkotech je čista veleprodaja (ili nije?) pa onda gigabytica ima u Vemilu koji pak nema više opće Epoxa na cjeniku zgodno tržište!
razlo je offline   Reply With Quote