Ne znam, ima dosta, cijeli put bi mogao potrajati od zore do sumraka, ali doslovce

...najveci problem je dovuci bajk od V. Rujna do Buljme i sad je pitanje koliko se to moze voziti a koliko treba gurati i nositi (vozit ce se najmanje). Prosao sam tuda jedno 2-3 puta ali se ne sjacam kakav je teren osim onog pri vrhu po kojem ce trebati bas nositi bajk (kamenjar, stijene).
Kad se jednom digne gore dalje je pjesma, samo peremo po travnatoj singlici po grebenu i jos jedino na Sv. brdo treba opet dogurati bajk (20-30min) i dalje samo spust.
Tu cak konda nije toliko bitna, ali izdrzljivost i psiha je (covjek na takvom dugotrajnom naporu jednostavno pukne i eto ti veselja, do sad sam to dozivio 3-4 puta od strane partnera s kojima sam isao po brdima).
@avatar
To nije Sljeme, tko ne moze odjuriti na Sljeme dvaput u jednome danu bez da onda treba 3 dana odmora da dodje k sebi nema kaj traziti na ovoj ruti koju ja spominjem. Osim toga treba natovariti na sebe 15 kg i uprtiti uzbrdo...znaci treba imati i hodacku kondiciju.
[edit]
Ekipa s dropa je bila na Strazbenici (ima i filmic), pocetak je isti samo se na V. Rujnu odvaja put na Strazbenicu (lijevo) i put prema Buljmi (desno)...ovi pametniji mogu na Strazbenicu a ovi malo ludji za Buljmu i onda se nadjemo kad zavrsimo...s time da ce ova druga tura potrajati

Mislim da tko vozi sljeme ce se dovuci i na Strazbenicu, ali spust je zeznutiji jer je to ipak krs.