Navedeni router od t-coma, prilicno je star (rekao bi preko 5 godina). Problem je sto je odjednom oslabio wifi signal, par metara od routera je signal na manje od 50%. Inace je sve u redu i radi osim jacine signala. Pocelo je bez da su mijenjane ikakve postavke (inace je sending power 100%). Kupio sam drugi isti takav i sad sve radi (ubacio config file od starog samo), ali bi ovog sad htio koristiti kao repeater. Otvorio sam ga i svi kondici izgledaju ok, prostim okom ne vidim nista neobicno na ostatku plocice (budem jos multimetrom provjerio neke stvari kasnije). Upalio sam ga i ukljucio wds te sam ga nasao sa mobitelom i spojio se i net radi ali je signal slab (promjenio sam channel da budem siguran na kojeg sam spojen, jedino sto vidim samo ovog sta je wds a ne i originalnog (sa jacim signalom inace). Onaj mali heatsink bude prilicno vruc na dodir pa je mozda moguce da se pregrijava (iako mi se cini da je normalno da se to malo vise grije)... Dali itko zna iz nekog iskustva ili nesto u cem bi mogao biti problem sa tim signalom?
Hvala