Citiraj:
Autor SileTzar
Da se dogovorimo baš za takav đir, odradimo uspon, odemo dalje 20km u mjesto Krasno - tamo sam bio na terenskoj iz geografije - pansion preprejeftin, hrana odlična, cuga džabe, ponapijemo se ko stoka, ujutro na Premužićevu stazu i NP Sj. Velebit obić, ubrat koju degeniju curi/ženi, nazad u Krasno i bajkovima nazad do auta u Senju.
Dogovorimo detalje 2 tjedna prije, brijem da se složimo za prijevoz i to ne bi nas izašli sveukupno s hranom, cugom, bengom, startninom i noćenjem preko 50€ po glavi.
|
Ja sam s burazom rekao ovakve stvari ići ove godine. Starci su mi bili u Krasnom (istina po zimi) - jako lijepo mjesto definitivno.
Da i ispadne malo više, nije frka. Još će nas najviše benga izaći s obzirom na cijene svega.
Ja danas išao malo sređivati bajk. Lanac mi je nije u rikverc išao i padao je - ležaj u pulley-u mi je odapeo

, stavio sam pulley od burazovog starog mijenjača iz Acera linije, radi ko beba dok ne nabavim novi ležaj (ako se uopće tako mali može naći).
Za kočnicu sam pogledao, curi po svuda. I kod rezervoara i kod spoja sa bužirom. Moram vidjeti kaj mi se više isplati, slati u Ljubljanu ili kod nas tu popraviti to.