View Single Post
Staro 26.03.2012., 00:28   #21059
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
Bez probe više ne kupujem rukavice. Šiping je istog iznosa ko rukavice.

--

Danas sam odradio istraživanje staza. Počeo sam 10kom koja starta u Gornjem Vrapču, staza je odmah nakon prelaska s asfalta na cestu opasno započela sa opakom strminom od nekih 100m, ali kasnije se ipak udomaćila. Srednje je širine u početku (taman uslikao najširi dio xD) i sa lijeve strane provalija od 100injak metara, a u daljini neki valjda kamenolom.

Nakon odličnog gor-dol dijela, koji stvarno ima strmih mini spustića pa isto tako strmih usponića, došao sam do račvanja i odabrao 54 - lijevo.

Tu kreće širok zemljani put prema dolje, nema uspona, ali on nimalo nije širok što se tiče vožnje bajka. Kolotrazi mašinerije od dosta davnog izvlačenja drveća (nema tragova balvana) su slijeva i zdesna, tako da se efektivno voziš po singlici koja je jako brza ak se pustiš. Na nekim dijelovima taman kamen baci u zrak. Ovo sve što pišem tu je znači put od dna prema vrhu, više sam se spušto nego penjao danas skoro

Nakon tih par minuta spuštanja dođe se do mjesta gdje 54 siječe kustošijanski makadam i nastavlja preko potoka uzbrdo. Nagib se ponovo zaoštrava a put od tuda pa do krajnjeg sjecišta sa makadamom ponovo je ugrubo tri puta kraći, dakle stvarno je strmo na nekim mjestima.

Prolazi se po dosta širokom neugaženom putu no efektivno se može voziti samo po uskom dijelu gdje je ipak netko očito prošao. Dolazim do balvana i može se prevoziti ako se uzme zalet jer je strmo i ovi se balvani kotrljaju pod kotačima, nakon čega je tu još malo prepreka na putu.

Onda malo dalje dolazi se do oštrog skretanja na singlicu na kojoj ima obrezanih kupina, dakle bit će da je netko prošao nedavno tu

Na kraju pogled sa makadama na kraj (početak) staze. Ak vam to nije dosta strmo, onda nema problema, sve na nogama ko Dainel odvozite i gg

Pogled na makadam prema dolje pa prema gore i jedna krajobrazna fotka za kraj.

Došao sam do Risnjaka sav ubijen jer me noge rasturaju od teretane jučer (čučnjevi s utegom + mrtvo dizanje, benč i trbušnjaci), ali sam se morao zguštat

Nakon što sam 20 minuta čekao da dođem na red u risnjaku, iznenadilo me da sam grah i štrudlu od sira platio samo 20kn!! Potamanio to dvoje u 10 minuta, nalio litru vode i zapičio devetku. Četvrti put zaredom
Ruke su me isto ubijale na spustu i morao sam stati jednom prije onog kamenjara na kraju, ali sve sam prilično dobro proletio.

Onda sam zapičio do Jaruna, dva kruga, sjeo sa frendom na klopu u pivnici medvedgrad na trešnjevci, pa opet Jarun pa doma.

Endomondo nisam instalirao bio pa niti nemam track. Jebga. Budem još malo istraživo pa kad nađem neku kombinaciju ludu za spust okačim.

Inače, sad je potencijalno dobra staza od vrha 9-54-10. Istražit ću i to pa javiti. Ako ništa drugo Žac kaže da ćemo probiti novu stazu sa ove zapadne strane. Mjesec dana posla i moglo bi se to. Vidjet ćemo.

Moram si za ovakva istraživanja nabaviti lakšu kacigu jer ovo vući sa sobom stvarno nije ugodno.

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Ja sam sebi složio TL sa schwalbe ust gumama, stan mlijeko, 150ml po gumi
Nikakvih lokvica nije bilo, mlijeko se veselo bućka u gumi
Bitno da sam ja utočio 250ml u svaku gumu
De5tr0yer je offline   Reply With Quote