View Single Post
Staro 25.03.2012., 23:14   #21051
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor crocus Pregled postova
Pitanje za sve sa tubelessom.
Jucer sam slozio svoj prvi tubeless pa imam par pitanja...
Kad sam ga slozio navecer bio sam poprilicno zadovoljan ali ujutro sam nasao malu lokvicu ispod kotaca. Nakon toga sam odvozio dotku i tokom dana vise nije nista kapalo al na djelovima uz obruc guma je jos uvijek malo vlazna.
Znaci pitanje bi bilo koliko je to normalno i jel postoji neki period da se stvar "normalizira".
Drugo pitanje je u vezi odrzavanja. Koliko sam shvatio potrebno je nadoljevati mlijeko? Koju kolicinu i koliko cesto? Je li potrebno ovo zasuseno iznutra ocistiti prethodno?

Eto ako netko jos ima nesto pametno za dodati na sto bi bilo dobro pripaziti bio bih mu zahvalan.
lokvicu čega?

nakon što sam si složio gheto tubeless nisam doživio nikakvo curenje ičega iz guma... osim kad sam je izbušio šarafcigerom da vidim kako Stan krpa - uglavnom, nemoj to raditi

što se nadoljevanja tiče, ja sam svoje kotače složio još tamo negdje oko nove godine, i od neki dan više ne čujem nikakvo bučkanje u gumi... to je znak da treba nadoliti, a pošto nemam ventile sa jezgrom koja se vadi, moram sve raskopat... kanim to napraviti ovaj tjedan, pa ti javim rezultate sljedeću nedjelju na vožnji
zubich je offline   Reply With Quote