View Single Post
Staro 25.03.2012., 13:43   #21034
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Irvin Pregled postova
Samo za one koji kampiraju na asfaltu (i ja delam )
Evo jedna grupica se odmara trenutno...škljoc

Irvine, u svaštari ne rade thumbnail-ovi, pa je najbolje kresnuti čisti link ili HTML kod.

Uglavnom, sreo sam Dadu i ovo dečka na Cube-u danas malo nakon Lojsteka. Kasnije je taj frend od Dade morao gurati (to je ono kad ti se poklopi sve loše u danu pa neće) pa smo se razišli prije makadama za Runolist.
S obzirom da nije bilo tak sunčano unutro, a i puhao je vjetar gore malo jači, ostao sam u lugarnici se malo posušiti jer sam imao sam jednu rezervnu majicu kratkih rukava. Malo se posušio i pojeo štrudlu i otišao do Zlatnog mede gore prije tornja jer mi je od tud kretala staza za dolje.

Ono što sam prošlu nedjelju prehodao, danas sam sa bajkom riješio. Singlica je fenomenalna, ima par zajebanih djelova, stalno si na kočnici, na nosu i mislim da je to jedna od staza sa najvećim nagibom. Jednom sam morao sa bajka silaziti jer je palo drvo, a i tamo je kontra nagib i mora se uhvatiti brzina ranije (da nema drva bilo bi bolje). Kao što sam rekao - 52jka ali je stazica malo šira i nije nakošena. Par zavoja za 180° u stilu Strmopeći i jedan drop kojeg se nisam usudio danas proć jer sam bio solo pa bolje ne izazivati sreću. Jako je strm i ima tipa 10cm prolaz za gumu, ali je u okolici kamenje na koje se može fino past na bulju. Kada će nas ići više, onda će se i isprobati.

Negativno jest to, da je kratka. Od Zlatnog mede od Kraljičinog zdenca ima ~3.7km kaže GPS log. Kasnije sam se nekako jedva popeo do klupica na 12ici i preko Medvedgrada doma došao. Umor me čopio na spustu pa me treslo finjaka.

Druga loša stvar je što definitivno nešto ne valja sa mojom zadnjom Deore. Jučer i danas sam na spustu morao ručicu do gripa stisnuti da mi uopće zadnji kotač zablokira. Danas kad sam išao doma po asfaltu, nije uopće htjelo zablokirati. Cijela ručica je u prašini koja se nakupila na ulje i naprijed kod olive mi curi sitno ulje (ali očito dovoljno). To ću morati riješiti sa Sašom nekako, najbolje bi bilo preko pošte, s time da napravim one papire za prijevremeni izvoz (u svrhu reklamacije).

Slike stazice:
https://dl-web.dropbox.com/get/Camer...jpg?w=c25ae163
https://dl-web.dropbox.com/get/Camer...jpg?w=ddbb8639

GPS log:
Sljeme staza 1 - Zlatni medvjed - Mrcina - K. zdenac