View Single Post
Staro 25.03.2012., 00:30   #21015
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Gle max, ovo što si sad napisao je ok, ali tak nisi reko zadnjih 10 puta. Svaki put ti je neš drugo bilo krivo. Ak tak paziš na zdravlje onda bi ti za laganini đaranje bilo dosta da si ostavio norca. Ili na što se isto vadiš, geometrija, uzet neku drugu ramu drugačije geometrije i GG.

Nije vrag da si ti isto čovjek sa 30+ godina? Ak nisi, kakve tvoje godine? U dvadesetima smo obojica, nemam 14 da me boli briga ak padnem, nije da skačem roadgapove po grmi ili nešto slično. Volio bih to probati, a jedino što me sprječava je misao na posljedice koje mogu biti itekako grde. Nikakav skill mi neće reći da to sad 100% sigurno mogu napraviti.

Neke stvari koje ja znam nećeš nikad naučiti, isto tak neću niti ja neke koje ti znaš. Biciklizam nema veze s tim. Neopravdani trošak ima. Hell, meni je ovaj pitch pomalo neopravdan trošak kad vidim koliko se Nik vozi, ali kad tebe stavim u konkurenciju, onda mi je ipak lakše nekako jer se vozim ipak malo više od tebe

Ok, možda sam premašio granicu dobrog ukusa, ak ti se ne sviđam tko te jebe. Uvijek sam direktan i ak shvatiš svaku moju riječ kao uvredu nema problema, reci tako i neću trošiti riječi.

TL;DR: Mislim da si neopravdano potrošio pare na bajk koji nećeš nikad moći iskoristiti. Dovoljno direktno?

EDIT: a i mene glupe stvari diraju fakat. Budala, šta ćeš...

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 25.03.2012. u 00:37.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote