View Single Post
Staro 24.03.2012., 22:50   #28
ArmagedonOP
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
U prvoj verziji Imenika.hr misim da je tu bio i jmbg (nisam siguran) te oib koje su kasnije maknuli.

Ako si "ti" svojevoljno stavio podatke na drustvene mreze pa te zasipaju spamom OK, ko ti kriv, ali Imenik.hr prikuplja moje podatke od operatera mimo moje volje!
Nisam zvao i zalio se Imenik.hr nego operateru koji je ustupio moje podatke. U ugovoru stavka glasi "da li dozvoljavam pretragu tel. broja" koju i da sam dozvolio, to se ne odnosi na ustupanje podataka trecim osobama!!!
HAHAHAHA Treča osoba da ti ne radiš za neki odvjetnički ured???
Ili HT možda?
Stvarno me zainteresiralo ovo pa sam našao i ove informacije, čini mi se da je ta ekipa iz imenika stala nažulj nekom velikom i uzela im igračku, a sad se veliki HT pjeni, nije teško sa par tisuća ljudi viška koje ionako otpuštaju po forimima napraviti štetu konkurenciji od koje se neće oporaviti...
http://www.poslovni.hr/vijesti/ht-ne...ka-165265.aspx
Citiraj:
Niti imam facebook, niti je igdje moguce pronaci moje podatke da sam ih sam stavio.
Ako sam ja providerima izricito zabranio ili nisam dozvolio objavu mojih podataka, nemaju ih oni sta drugima ustupati.
Bez obzira koji su moji osobni razlozi, ili me puko smo ćeif ... jednostavno ne zelim i gotovo. Iako je rijec o bezazlenim podacima, stvar je principa. Namam se kome sta pravdati za takav stav;

Pogotovo ne privatniku koji na racun toga MOZDA CAK I bazira svoje poslovanje. Mislim da to nije uredu.

EDIT:Izvor: Imenik.hr forum, post njihovog operatera/moderatora
ArmagedonOP je offline   Reply With Quote