Crocus i ja se vratili sa staze 23.
Uspon je bila klasika i trebalo nam jedno 1.20h. Stajali jesmo al kratko. U lugarnici pojeli strudlu i popili radler i krenuli singletrackom do hunjke. Tam mi na usponu na statu 1. pao lanac izmedju kazete i zbica pa smo se malo mucili dok ga ne nisam uspio izvadit. Nakon tog uspona je samo spustanje ali nakon planinarskog sklonista sumarija rusi drvece i izvlaci drva tak da je staza u katastrofalnom stanju, nakon toga slijedi dio koji je dosta strm, a meni zadnja kocnica vibrira ak se previse stisne to sam skuzio na spustu
Nakon tog strmog dijela se dolazi do potoka trnava i uz njega ide singletrack koji je super ali kratko traje i dolazi se do dijela jedno 200m prije gorskog zrcala di je neko kamenje i di nismo bas htjeli izigravat frajerebpa smo to prefurali malo jer linije za neki bezbolni prolazak nije bilo. Nakon toga je makadam/asfalt do markusevca di smo skrenuli prema gracanima i doma.
Staza je super i dosta je zahtijevna na 2-3 mjesta ali kratko traje, ali mi je dosla kao dobra promijena.
Sto se tice vibriranja zadnje kocnice jedini moguci problem je, posto je novi disk da se pakne nisu potrosile i poprimile oblik diska.
Pregledao sam ih sada i potrosene su jednako, disk je ravan tak da mi je to jedino logicno objasnjenje. Ono sto mi nije jasno je zasto mi se na prosloj voznji to nije desavalo jer sam onda stavi disk gore.