Prešao sam sa
SportsTracker Pro na
Sports Tracker da bih se nedavno vratio na SportsTracker Pro.
Sports Tracker podržava više platformi, ima ljepše sučelje, pokazuje kad sunce izlazi i zalazi, puno bolji web (izrađen u flashu što može smetati), bolje prikazuje workouts, diary...
Mane su mu što u slučaju auto restarta uređaja izgubi kompletan zapis aktivnog tracka. Nije mi se nikad dogodilo ali sam čitao na njihovom site-u. Nema mogućnost backup-a svih zapisa i ono što me najviše odbilo od njega, nema filtriranja spike-ova. Često mu se zna dogoditi da u početku zapisa prikaže brzinu preko 100 km/h. Ili ako se uđe negdje gdje nema GPS pokrivanja, kad se izađe i uhvati GPS prikaže neku nebulozu od brzine. Brzina se računa na osnovu vremena i prijeđenog puta ali nema logike da pješice ili bajkom napravim spike od preko 100 km/h u jednom trenutku.
SportsTracker Pro podržava samo Android, ima ružnije sučelje, lošiji web, u slučaju auto restarta uređaja ostaje zapis do tog trenutka (tako mi je barem rečeno)... Prednosti su što ima opciju backup-a svih zapisa i ono najbitnije automatski filtrira spike-ove a ako i dalje nije dobro može se očistiti ručno.
Sad sam u procesu prebacivanja svih track-a koje sam napravio sa Sports Tracker na SportsTracker Pro. Srećom koristio sam ga preko zime pa ih nema baš jako puno.
Sports Tracker bi bio odličan samo da uvedu filtriranje. Ima kao nešto u samoj aplikaciji ali ne radi. Zahtjev za tim feature-om stoji na njihovom site-u već više od godinu dana i još ništa.