Citiraj:
Autor geronimo_2
za razliku od vecine ja nemam niti cu ikada imati facebook ili neko slicno sr*nje i isto tako zelim da se moje pravo privatnosti postuje. razmisli samo sta bi velike korporacije kao tele2, tscum i sl. bili u stanju tebi kao korisniku napraviti da njima napravis nesto ilegalno  . rascerecili bi te na sudu.
|
Šta se ne okušaš na sudu ako misliš da je to što su oni napravili ilegalno?
Vjerujem da ne znaš ni 5% sadržaja ugovora koji imaš potpisan sa razno raznim pružateljima usluga, kako telekomunikacijskim tako i drugim.
To što ti oni nude da ti je broj tajan je samo jedna opcija, a ako ga ipak negdje prikažu onda je to njihov propust ali to nema veze s ilegalnim radnjama pošto tel. broj sam po sebi nije nikakav bitan podatak.
Zna se što su bitni i osobni podaci svakog građanina.
Citiraj:
mozda nema opasnosti, ali ja(mi) imam prava neka ovdje i ne, ne zelim da me teta bude u mogucnosti nazvat u 8 navecer i pocet mi s*at o talijanskim kuhinjama ili osiguranju kao sto se to cesto mojim starcima na fiksnoj liniji desava.
|
Ma ok, kako rekoh, fino nazoveš SZK i objasniš problem, čemu pravljenje problema i nekakve prijave policiji kako se spominje u uvodnom postu?
To su nebuloze našeg novinarstva koje radi senzaciju od svega.