Citiraj:
Autor 2 die 4
Koliko se ja sjećam, Nik nije baš bio oduševljen s njima, ali nisam baš siguran da je do gripa, više do izbočene osovine jer tamo nastanu krekovi nakon nekog vremena!
|
Od kud ti to?
Nemam prigovora na pedale, dapace odlicne pedale - samo treba imati adekvatne tene i nema problema...pa meni su drzale i po zimi na vibram dzonu koji je super tvrd.
Odlicna zavrsna obrada, nema lagera pa se nema kaj pokvariti...na MG1 imam malo vise prituzbi ali necu sada

MG1 bolje grizu, tu se nema kaj raspravljati...tako da je za vecinu ljudi to bolja kupnja (a i jeftinija).
Stalno citam kak se ekipa izudara s pedalama, sklizne noga ovo-ono, ziva nauka koje tene obuci, koji dzon - kod mene je to jednostavno, uzmem tene koje imam (obicno stare), ne kupujem posebne tene za voznju bajka, nit mi klizi noga nit se svako malo opizdim pedalom u potkoljenicu (opalio sam se 2x u 2 godine)...tako da ocigledno ima veze i kak se covjek postavi na bicikl i kak vozi, pa ne moze ti stalno bajk bjezati ispod tebe ili kod svakog skoka da bajk i vozac odu svaki na svoju stranu u zraku

...i onda su tene i pedale krive.