View Single Post
Staro 18.03.2012., 10:36   #507
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Nemrem na HDMI, interno je spojen, a zice nisu oznacene, 20ak zica ide direkt u "maticnu", a tu su pretpstavljam struja, izlaz na monitor, power on i tastatura(daljinski).

Drugi problem je kaj to nije monitor, primarno je tv a firma nema ni web stranicu da nadjem kakav manual ili specifikacije, a znam da na 1680x1060 60Hz radi super na win.

Ovaj modeline sam radil, ima u terminalu naredba koja to izracuna, i te podatke sam onda sam upisival kad sam radil xorg --newmode ili --addmode, koja vec prvo ide.

Nije mi jasno kak je sve to radilo 2 dana super, i onda treci bez update-a ili ikakvog prckanja po tome, opet reza padne na 1024x768 i javi error da ne podrzava.

Budem probal jos puknuti to u ovaj drugi file, al ak mi opet dva dana radi dobro i onda sam od sebe krepa, prelazim na neki drugi, s manje bugova nadam se.

EDIT: probal sam u oba file-a ubaciti istu stvar i sve to radi do prvog restarta sad. Trenutno rjesenje je da mi je frend sklepal run-able file u kojem su upisane naredbe tak da sad s duplim klikom dobivam zeljenu rezu. Plan mi je nekak natjerati startup da svaki put pokrene taj file, i onda bi problem trebal biti rijesen. (working on it)

Zadnje izmijenjeno od: Overclock. 19.03.2012. u 12:18.
Overclock je offline   Reply With Quote