View Single Post
Staro 17.03.2012., 07:26   #501
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Tomek thx na linku, nije mi taj link izravno pomogel ali dok sam rjesaval kak ubacit taj driver naisel na jednostavnije rjesenje od toga. Ugl kopiral sam par linija u terminal, kolko sam skuzil, pokrenul sam nakon toga update iz terminala i povuklo je nove intel graphic drivere. (i jos ~100mb bog zna cega)

Sad hd s diska radi ko beba u gnome playeru, a vlc i banshee stekaju.

Poslusat cu bajin savjet i dici ruke od flasha jer on nije proradio glatko na HD, radi uredno na 480, eventualno ako netko zna kakav trik (koji ukljucuje atom n270, gma945 i Mint(debian)) koji ne pije puno zivaca a daje rezultate (hd youtube bez stekanja)

Multimedija i driveri rjeseni, sad su na redu win aplikacije i advanced mreze, vrijeme je za nove open source, i pay nothing pobjede

BTW je'l postoji sansa da pozalim kad tak bez ikakvog znanja samo update-am sve kaj me pita, ili je sve to provjereno, uredno i nadzirano od nekog?
Uključena HW akceleracija u VLC? Malo mi je čudno za Banshee da šteka...to je ipak samo običan audio player...jesi probao Deadbeef ili Rhythmbox? Imao sam prilike slagat Debian sa LXDE sučeljem na Atom N280 + 1GB meme + Intel GMA i sve je radilo ko beba. Inače baci oko na "lagane" aplikacije:

https://wiki.archlinux.org/index.php...n_Applications

Probaj sa nekom distrom koja ne troši Gnome3/Unity. Kad nemaš nvidiu u kompu kad je Linux u pitanju ili ćeš se zajebavat kao sad ili će sve radit uz dosta tweakanja.
tomek@vz je offline   Reply With Quote