View Single Post
Staro 16.03.2012., 14:32   #497
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Imam zadnji linux mint 12 Lisa, totalni noob sam za linux ali polako i sigurno napredujem.

Problem: steka mi video (konkretno hd720) na atomu (bilo youtube, ili sa hdd-a), isto mi je stekalo sa win7 i win8 dok nisam stavil najnovije intelove drivere (gma 945) i onda je prestalo stekati i radilo je glatko.

E sad bi ja stavil intelove drivere sa njihovih sluzbenih stranica (za linux naravno) ali neznam kak, vidim da ima puno nacina na koje se to moze napraviti i radije bi izbjegel nepotrebno gubljenje vremena da pokusavam neke bijesne nacine.
(do sad sam probal u update software dodati neki link koji s update-om navodno povuce drivere i povuklo je dosta toga ali video i dalje steka)

Je'l moze link ili opis za neko rjesenje kako staviti driver ili je nesto drugo u igri? (da ne gubim sate uzalud pokusavajuci s glupostima tipa ovo iznad)

P.S. uspel sam sam popraviti da mi rade shutdown i reboot, te preko terminala natjerati da mi stavi rezoluciju koju ja hocu i instalirati chrome, pa tolko znam (ode par sati zivota u vjetar)

Many thanks
Zaboravi igranje s flashom + intelom na linuxu, jednostavno nikad neće radit... Pogotovo na tako slabom računalu.
Baja 001 je offline   Reply With Quote