Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 15.03.2012., 08:55   #25156
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
danas pizzeria chello deep dish... 3 vrste sira (dimljeni, mozzarella i još nekaj), na izbor 4. topivi blagi ili ljuti, 2 vrste suhog mesa, špinat na krupno rezan i božanstveni paradajz umak, majke mi takvo nešto još nisam probao na kupovnoj pizzi... 72kn za dvoje je taman, da košta 100kn dao bi bez greške.
Kaj to biviši Shakespeare? Čuo sam isto odlične komentare za pizzu

Citiraj:
Autor Andymur Pregled postova
Zadnjih DEsET dana.... 1. Virtinukei (Litvanski specijalitet tijesto punjeno mljevenim mesom te kuhano i posuto vrhnjem i sjeckanom przenom slaninom), 2. Kebab 3. Čeburekas (također Litvanski spec.- tijesto uglavnom od sira punjeno mljevenim mesom te smazano uz builon od kokoše) 4. Spec. večera (haringe u rajčici, losos na kruhu sa spec. majonezom i kaparama te kapulom, salata od hobotnice, rizoto od hobotnice i skampurinja, 5. dimljeni šaran te dimljeni menke , Kobasice sa krompirom i kupusom, 6. Spaghetti bolognese od govedine, 7. Burgeri od ramsteka i janjecih kotleta sa svim prilozima, pekarski krompir, zelena salata 8. Tika masala od janjetine te od govedine te od karabatka bez kosti- sve posebno, hot krilca sa umakom od luka vrhnja i majoneze i povrh svega taxi pizza 10. Krumpir i bataci Juha od Piletine....UH....
1. Nisam je
2. Klasika
3. Pa kaj nije svugdje Cheburek isti? Nisam probao u Litvi baš (naspram Latvije i Estonije), ali to mi je valjda najsocijalnija "kopija" bureka na kugli zemaljskoj. Tijesto, mast, niš slojeva, tanko i sa niš mesa.
4,5. Ovo zvuči baš ko tipično baltičko Mljac! Od njihove domaće klope (kaj nema veze sa rusijom) mogu samo riblja jela podnijeti. Ovo sve ostalo je srednja žalost. Čak i ako imaju neš pohvalno kao što je krvavica sa zeljem dotičnu ubiju sa slatkim zeljem

Šteta kaj nema slika pa makar sa mobitelom okinutih.
  Reply With Quote