Evo updejt.
Opteretio sam processor, otvorio 2 programa i otvorio nekoliko youtube videa i pocelo je throtlati. Sad ja neznam jel to u
http://www.leeroo.com/images/472_Scr...._14_19.08.gif
No cudno mi je zasto se ventilator na laptopu ne pocne brze vrtjeti? Jel se on vrti uvijek istom brzinom?
EDIT: Ovo je bilo kad je na AC Power. No sad sam izvadio struju i otvorio 10 youtube videa odjednom i sito je throtlalo ali ne tako jako kao kad je na AC Power. Ne razumijem... A ventiulator se vrti istom brzinom imam osjecaj ili sam ga tako dobro pocistio da ga ni ne cujem... ( no on radi jer sam provjerio ocima)
EDIT1: Temperature sam provjerio sad i na speedfanu i one neidu iznad 60C niti kad ga maksimalno opteretim. Ali to je cini mi se zbog toga jer ga netko ili nesto undervolta, a zasto to radi? Vrlo vjerojatno da ne izgori, zar ce stvarno izgorjeti? Mislio sam da laptopi funkcioniraju da kad dodju na 100C se ugase... a ne da me ovako zajebavaju.
EDIT2:
Rasturio sam laptop opet, vec sam ga 20 put otvarao. 100% se vrti ventilator, cak se i gasi u nekim slucajevima, malo sam ga gledao i radi kak treba. Sad drzim laptop na struji samo. Bateriju sma izvadio pa cu vidjet jel mogu reproducirat undervoltanje.
Gledajte ja neznam dali je to undervoltanje normalno i da se laptopi undervoltaju tako, pa ako je neka mi netko napise da je to normalno. Ali svako undervoltanje ima utisak na performanse.