Citiraj:
Autor SileTzar
Kako je Vuco (inače provokator i falsifikator) uočio neki luft u zadnjem kotaču, danas ga je Zmija dotegnuo, i onako kak je krenula priča oko zvukova tih nabi maknuo je svu mast iz Fulcruma da se čuje.
Bome osinjak. Niš preglasno ali nije ni tiha bome, najjače se čuje kad guraš bajk, stara me pitala jesam li neš potrgo 
|
Baš smo pričali u nedjelju dok smo se penjali. Ak se pošteno voziš, nema šanse da bajk ne počne sitno kvrckati, imati lufta ili gore stvari. I teško da se može na to utjecati, iako su kao bicikli napravljeni za to.
Citiraj:
Autor zgmmax
Dobio bajk nazad, receno mi je da je problem bil je je main pivot na top tubeu bil malo otpusten, ak ce se ponovo cut da donesem bajk pa ce slat shock na servis.
Stavio sam iza 180 rotor i bajk puno bolje zgleda
tak da Vuco nabavljaj si veci rotor 
|
Ovaj mjesec je sic i volan na rasporedu. Ako ostane 150kn, budem si naručio i rotor sa adapterom sa superstara. Da ih imam u paru 203/180 kad već kupujem.
Citiraj:
Autor zgmmax
Za vikend idem na Sljeme sigurno.
Mislim da je rjesenje da se ne stavi na DB da idemo gore.
|
A nemreš tak. Da nema dropbike-a, tko zna koliko bi znali o Sljemenu, bajkovima i ostalome. Ipak smo tamo svi krenuli. Na kraju krajeva, dečko sa dropbike-a mi je rekao za tu stazu.
Ja sam za vikend isto gore. Tople temperature i napokon mogu nositi Endura hlačice
Citiraj:
Autor SileTzar
Jack je moj čovjek, za pivu je uvijek, ja idem s njim, na Sljemenu ću roknut neku mesinu da na Mihaljevcu mogu ko čovjek 3-4 pive maznut i doma spavat snom pravednika.
|
Da mi nije žao tolke love, ostavio bih svaki dan gore u lugarnici za onaj gulaš sa divljači + 2 radlera, te radler-dva na kraju spusta. Ak je lijepo vrijeme, fakat nema boljeg nego se onak razvaliti kak smo zadnji put na Mihaljevcu...