View Single Post
Staro 13.03.2012., 21:51   #1
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
(riješeno) Blue screen of death - ubi me u pojam

Komponente su:
- Mbo: MSI 865PE Neo2
- RAM: No name
- HDD: Western Digital 80GB
- GPU: ATI Radeon 9100

Ostale komponente mislim da nisu bitne toliko za ovu priču, ali da navedem da su tu još Ralink wireless kartica, dvd-rw i napajanje LCPower

Problem je slijedeći: naime, računalo mi svako malo izbacuje BSOD-ove ali svaki put sa drugačijom porukom, jednom mi javi "Bad pool caller", drugi put mi izbaci da neki .dll nije uredu, treći put neki .sys file, ugl, svaki put različito Windowsi su svježe instalirani, probao sam mijenjati sve komponente, grafiku, napajanje, memoriju i svaki put mi nakon malo rada izbaci BSOD. Lud sam više od cijelog kompa najradije bih ga šutnuo u smeće,a ipak mi žao jako dugo me vjerno služio i odjednom radi probleme
još jedna zanimljiva stvar je da kad duže vremena stoji isključen iz struje, resetiraju mi se postavke u biosu i svaki put kad ga prikopčam i upalim moram sve nanovo namještati :P

Molim za ikakvu pomoć, prijedloge, sugestije, rješenja....
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote