View Single Post
Staro 13.03.2012., 15:46   #7
frunze
džabalebaroš
Moj komp

frunze's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Nikako neprolazi jer za softver koji koristiš u obrtu moraš imati račun na taj obrt. Kad pokažeš R1 račune sa tim softverom kojega imaš na kompu, dalje te se više ništa nepita.

Isto tako neprolaze nikakve home ili student verzije softvera.

S tim, ako se baš ide u krajnost, treba biti oprezan sa i free softverom, jer neki programi nisu free ako se pomoću njih generira dobit.
da li si siguran ovo za HOME verziju jer sam ja čuo suprotno (stvar je samo u količini điđa-miđa, a meni ne treba ništa od toga, samo najjednostavnije).
student verzija ne može ići.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Moj savjet ti je nekakav Lenovo Edge 71 sa sedmicom i Office kupit gdje je najeftinije.

Dakle-petaka za sve, možda malo manje.

I nemoj se "snalazit" za soft, ako te DI uzme na zub nebuš imal više mira nikad pa ni onda

Normalno, "složenac" od kompa bi te ispal jeftinije ali mislim da nema smisla ako za 3800 dobiješ fino posloženi komp sa garancijom, Win 7-64 i hrpom popratnog softa.

ok, pod "snalaziti" sam mislio na free programe za obrte i firme.

inače, kakva je situacija sa win7 uz koji se dobije office starter? da li to prolazi pod legalni soft i da li se može staviti na složenac ili samo ide uz gotove konfe sa predinstaliranim softwerom?
frunze je offline   Reply With Quote