Citiraj:
Autor zgmmax
Napokon sam nasao vremena da uploadam slike i jedan video (pogled sa Jakovljevog vrha, 180m) sa škrapinga
Track staze, posto mi se je ajfon zbrejko bio nakon nekih 8km nemam trek sa podacima o brzini i vremenu, ali mi je trebalo 5:45 sa jedno 1h stajanja (slikanje, zajebancija, odmor) ukupno je staza bila 22.3km, bila bi i kraca da sam na nekim mjestima odabrao drugi put.
EDIT:
Danas ostavio bajk u protei da pregledaju od kuda mi se cuje klikanje i nabavio 180mm rotor za iza. Sada ce mi napokon bajk zgledat normalno sa boka
bas mi je bil cudan sa onak malim rotorom, malo je falilo da ga kazeta cijeloga prekrije.
I mozda otvorim zadnju nabu da vidim zakaj mi se cuje tak slabo 
|
Hehe, vidim po finom si kamenjaru pjesacio. Pogotovo onaj dio uz more. Za izvrnut zglob dusu dalo
Dobre su fotke, svidja mi se krajolik. Jos ako se nesto tuda da i odvoziti sa bajkom to je onda super
Citiraj:
Autor Nik
Upravo sam maloprije gledao na youtubeu kak se rastavlja naba, iako mi je broj1 opisao u subotu uz grah.
Djecja igra, uzme se freehub u ruku i iscupa van, bez alata - bez icega, cilj mi je nakrkati ratchet sistem mascobom da ga barem malo stisam.
A ovako zvuci DT 240s i ratchet 
|
S ovim bi te murja kaznila kolko se dere
EDIT: Ja cu na Sljeme u subotu pjeske. Mozda u nedjelju odem sa bajkom gore, ali tesko. Ledja me rasturaju od turnira, imam upalu u donjem dijelu pa ne znam kolko mi je za zajebavat se.