View Single Post
Staro 11.03.2012., 22:28   #12
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Evo da se i ja javim. HP nikad vise ne kupujem. Preporuka svima koji kupuju Laptop da ne kupe HP. Zalosno ali istinito, ti punjaci su napravljeni da pregore jako brzo.

Ja sam zamjenio vec dva. Ovog drugog uopce nisam dirao, stajao je na mjestu nisam ga ni izskopcavao.

Katastrofa.

Kome se mogu odnjeti ti adapteri da ih popravi, koja je cijena? I dali se ispalti to popravljat. Jer novog se definitivno ne ispalti kupovat kad dodje 350 kuna a drzi godinu do dvije (odnosno drzi koliko drzi i garancija).

Zbog ovakve politike HP-a da stvavlja takav trash za punjaca svima toplo preporucujem da ne kupuju HP i daju 3000 kuna jer cesigurno morat potrosit 2000 na napajanje. (ovisi kak dugo zele imat laptop)

ja imam polovnog hp-a,pavilion serija i7 procesor bla bla,znaci neznam kako ga je prijasnji vlasnik koristio,ja ga koristim jos malo pa ce biti godinu dana,svaki dan ga nosim na posao,punjac je non stop u istakavanju jer ga s posla drzim jos na dvije lokacije u kuci,tako da ga dnevno palim najmanje 3 puta i laptop i punjac koji kazem non stop razvlacim po podu i nakavih problema do sad...ja da kupujem uzeo bih opet ovako nesto bas od hp-a jer se pokazao ok,moja poanta : hp je kao i svaki drugi proizvodjac,kako koja serija se pokaze s tim da skuplje obicno i duze traju kao recimo ovaj kojeg ja koristim...isto tako koristim u firmi comaq od hp-a koji radi bez ikakvih problema vec preko dvije godine...eto