View Single Post
Staro 11.03.2012., 18:04   #20476
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Nema filmica, crko mi mobitel, kak, zasto i di nemam pojma. A radio je dok sam snimao

Ali fakat, kak sam ja vozio da ovo troje stignem nisu istine. Prvo mi gore planinarka iskoći iza drveta i normalno da sam otklizao. Nadalje dvije planinarke zadivljene ovom trojicom jurećih utvara, se u trenutku kad ja prolazim okreću i jedna me zamalo šibnula štapom i ja izmićem taj štap i pokupim krošnju srušenog drveta, kak je to izgledalo, to nisu istine.
Ali vrhunac je ona livada do kanala, napokon sustignem ove, i reko sad ću ja njima pokazat, jos se kreten derem Nik-u, kaj si tak spor, idemo. Brijem da sam puknuo okomicu dolje. A kad ono veselje, ijebeniiii hupseri na dnu livade. Prvi me zakuco, drugi odbacio, izveo sam supermena, samo kaj sam doskocio prsima na volan, nogama odskocio od zemlje, ponovno zajasio bajk i jedva izbjegao kanal lijevo Ali kaj mi je u tom trenu prolazilo glavom, razgovor sa uspona..ugl. Vuco i ja komentiramo kak je pri takvim situacijama najbolje samo cvrsto drzat volan i pravac i da se tak najlakse izvuc. Da se vratim na tren prije hupsera, kad sam ga ugledao sam sam se sjetio Vuce i drzi cvrsto volan...i ja stisnem volan, izvedem supermena, pravac sam kur..ac držao ali izvukao živu glavu. Imam tragove po potkoljenicama ali u suštini prošao sam ijebenoo I u tom sam naletu izjavio, koji sam ja kreten, izaberem nedjelju za vožnju sa tri najveća luđaka...
JackZg je offline   Reply With Quote