Moja grupa je fulala te skokove (crocus ih je bas bio spomenuo da su tu negdje) produzili smo po kanalu i zavrsili medju vikendicama, tu nas je tip uputio poprecki preko nekakvih ribnjaka a mi smo zavrsili u vocnjacima i na livadi te kasnije u gustisu kroz koji vrluda singlica (siblje viskoko 3-4m) da bi izasli u tudjem dvoristu preskacuci potok s bajkovima u rukama okruzeni modernim urbanim vilama

. Zabavno i zanimljivo.
Spustili smo se jako nisko, do Okrugljaka.
Na voznji nas je bilo 10-11.
Sto se tice 52-dvojke, grebenski dio - odlicna singlica, jako uska, s desne strane opaka strmina i treba paziti kak se vozi. Korijenja, stijenja, cik-cak detalja, srusenih i izvaljeni stabala ne manjka. Puno tehniciranja. Vrhunski dio. Pravi gust.
Mic i ja smo otprasili kao da se stalno tuda vozimo - daklem, sve je vozivo, iako neki deijelovi tako ne izgledaju.
Dio do te singlice - siroki dobro utabani put, grbav, kao rodjen za jumpanje...stvarno zove na zaletavanje i skakanje, prava uzivancija.
Sutra ponavljamo rutu (Vucin dio s kickerima) i pilim/o trupac koji se izvalio prek staze, bas se srusio na zanimljivom dijelu, steta je tu stajati i preskakati deblo.
NED. tunel 10h...ideeemooo!