View Single Post
Staro 09.03.2012., 11:21   #20383
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
a cuks se zagrije rakijicom vjerojatno da se svi drzimo ovog pravog zagrijavanja svi skupa bi imali manje sranja i ozljeda...
To ti ja radim zato da malo brze podignem radnu temperaturu

Btw, nikad se nisam zagrijavao prije bilo kakve voznje jer meni je voznja zagrijavanje

Krenem polako, i za par min sam vec fino zagrijan.

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
I osim zagrijavanja gratis dobije dezinfekciju, a mišja groznica je aktualna, tak mislim da bi svi mi trebali ispred tunela zagrijavat rakijicom
To je pravi recept za ostat zdrav.

Nikoga jedna rakijica nece ubit.

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
Čuks se boji pa se redovno dezinficira
i to detaljno
Čuka !
Živio Željac

To ti ja preventive radi, bolje sprijecit nego lijecit

A sad malo na temu. Ako si hocete razjacat malo ramena, prsa, ruke i to, nista nije problem. Sve to mozete raditi doma i uopce se ne morate truditi trazit izgovor da se to ne moze doma odradit, da se mora teretana upisat i sl gluposti.

Dovoljno je pola sata-sat dnevno vjezbat i rezultati ce se vidjet ubrzo. Ja sam to znao prije spavanja radit.

Dakle, od vjezbi mozete radit sklekove (uske, siroke, na jednoj ruci, itd), trbusnjake (sklopke, sa prekrizenim nogama,...), cucnjeve, leznjake. Eventualno si nabavite jos sipku za zgibove i par bucica. I to je to. To vam sve stane u sobu/stan i mozete vjezbat kad hocete i kako hocete. Samo treba improvizirat. Ja sam recimo na kadi radio vjezbe za triceps. Sve se moze kad se hoce

EDIT: Isto tako mozete raditi i stoj na rukama, glavi, itd. Kod tog je bitno da ste bar malo odmorni/naspavani jer ipak treba pazit na ravnotezu
Cuky je offline   Reply With Quote