View Single Post
Staro 09.03.2012., 00:08   #20373
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Zanimljivo kako volite solit pamet oko svega kao da ste profići u svim aspektima

Svoga tela gospodar, kad se baviš sportom ozljede su neizbježne. Profesionalni sportaši koliko puta sjebu ko zna što, ali uz njih je uvijek 2-3 fizia i doktor specijalist pa ga mogu pokrpat u roku keks, dok ja kao običan smrtnik ipak moram takve stvari ili skupo plaćati ili biti strpljiv, mirovati i ne forsirati.

Istina je da mi je najgore čučiti, ležati i sjediti doma, ali nakon što sam se jednom sjebao sa ramenom skoro jer sam prebrzo htio sjest na bajk opet, nije mi ni na kraj pameti da se zajebavam (bilo je drugo rame u pitanju, kad sam rokno na asfalt zbog fakin novo napravljene zebre koja je bila skliska nakon ljetne kiše).

Radije mi preporučite provjerenog i dobrog fizia, ali nemoj mi sad guglat i reć da ljudi pričaju da je taj i taj dobar. Daj mi konkretno ime frenda i njegov broj moba, koji je problem imao, pa da čujem što je i kako je radio. Kao što mi je Renesis sad puno informacija korisnih dao kad sam se čuo s njim.

Ak treba, za rehabilitaciju prodam i bajk. Zdravlje prije svega. Naravno da sad nisam tolko sjeban, ali samo kažem.
Nije da prcam niti slično nešto no moje mišljenje je mišićna masa (čitaj mišići,tetive,stabilizatori i slični...pogotovo torzo) ti ne prati tjelesnu masu. Zato ti je u trenutku "nepažnje/opuštenosti" iskočilo rame.
Kada ste se već dotaknuli profića, ne rade đabe oni torzo u teretani (ruke, ramena).
Sada potraži specijalistu da to proba riješiti, a za ubuduće minimalno što možeš raditi su sklekovi da si pojačaš tetive i "stabilizatore" ruku i ramena.

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote