Citiraj:
Autor srale7
Pa nisi isao radit wild double back flip pa si sad sjebao rame pri doskoku. Stoppie sam po sebi nije wild, odnsono nije nista opasniji od jednog spusat po Sljemenu, baš naprotiv.
Imas problem sa ramenom, kao i Nik, i najbolje je otic provjerenom fizioterapeutu, ako nista druga, bar da ti pogleda.
Ove sirine volana sto spominjete, mislim da to uopce nema veze, jer kao prvo vi niste pro vozači, to sto se tu i tamo spustite par puta sa sljemena, mislim da je to prekratko vrijeme da bi 20mm siri volan napravio razliku.
|
Srale, nikad čuo za izraz "a wild XYZ appeared!"?
Zanimljivo kako volite solit pamet oko svega kao da ste profići u svim aspektima
Svoga tela gospodar, kad se baviš sportom ozljede su neizbježne. Profesionalni sportaši koliko puta sjebu ko zna što, ali uz njih je uvijek 2-3 fizia i doktor specijalist pa ga mogu pokrpat u roku keks, dok ja kao običan smrtnik ipak moram takve stvari ili skupo plaćati ili biti strpljiv, mirovati i ne forsirati.
Istina je da mi je najgore čučiti, ležati i sjediti doma, ali nakon što sam se jednom sjebao sa ramenom skoro jer sam prebrzo htio sjest na bajk opet, nije mi ni na kraj pameti da se zajebavam (bilo je drugo rame u pitanju, kad sam rokno na asfalt zbog fakin novo napravljene zebre koja je bila skliska nakon ljetne kiše).
Radije mi preporučite provjerenog i dobrog fizia, ali nemoj mi sad guglat i reć da ljudi pričaju da je taj i taj dobar. Daj mi konkretno ime frenda i njegov broj moba, koji je problem imao, pa da čujem što je i kako je radio. Kao što mi je Renesis sad puno informacija korisnih dao kad sam se čuo s njim.
Ak treba, za rehabilitaciju prodam i bajk. Zdravlje prije svega. Naravno da sad nisam tolko sjeban, ali samo kažem.