View Single Post
Staro 08.03.2012., 20:30   #20357
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Sto se tice ramena, trenutno imam oba sredjena, i to tako da mi nije nista sve dok postrance ne dignem ruke iznad visine usiju, tada boli za popizditi, a ako istegnem ruke iza glave bol za padanje u nesvijest.

Desno rame me pocelo boljeti iz cistog mira, i to kad su mi ukrali Fuela i ne pusta evo vec 7-8 mjeseci...znaci nisam nigdje pao, nisam nista extremno radio...bol dosla i ne odlazi.

Lijevo rame sam istegnuo na boardanju, a desno sam jos podebljao takodjer na boardanju ...ne dao Bog da frknem s bajka i istegnem bilo koje rame jer cu se vjerojatno voziti samo turisticki.

Nisam nista slikao, niti isao doktoru jer se vjerojatno nista ne bi vidjelo...kaze Sanda (koja ima iskustva s ozljedama vise nego nas 10orica zajedno) da bi trebao na fizikalnu terapiju, i da bi me i lijecnici poslali da sam isao na pregled...naravno, plati si sam, jel.

Mene kopka jedna stvar, a to je ima li siroki volan mozda udio u istegnucu ramena, naime bavim se sportovima u kojima se nemilice pada, nema sto se ne istegne, rame pogotovo ali nikad mi nije bilo kao sada...uglavnom nije dobar osjecaj da nesto boli mjesecima i ne prolazi.

A sto se tice kotaca...nije da su mi bas trebali, stari su skroz funkcionalni, ali bila je stvarno povoljna prilika koju nisam mogao propustiti ...stari nece izdrazati do kraja sezone garant...tak da je ovo bila investicija za buducnost...barem 2 sezone bi trebao biti miran
Nik je offline   Reply With Quote