View Single Post
Staro 06.03.2012., 12:36   #20225
darQ
I'm nightrider
Moj komp

darQ's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Malo svježiji sam razmislio SAG mi je 15mm a trebao bi biti 30. Zapravo želim mekšu oprugu na početku hoda a nekako mislim da ću to dobiti jednostavnim kraćenjem trenutne..ili se varam? Nemam nikakvih problema sa brakediveom. Za skokove i dropove mi je dobra i ovakva kakva je sad, sve fino popije. Nahebe mi se majke na brzim djelovima sa malim neravninama, gdje se cijeli hod svede na ovih 15mm SAG-a. Dakle dali će slabiji preload riješiti moje probleme?

Famozni Zoki sa TST micro ima odlično štimanje kompresije i baš sam s njom rješavao brakedive bez gubitka osjetljivosti na male neravnine

Sherman je potpuno ispravan, to je najvažnije. Opruga je manji problem. Vizualno bi bio u odličnom stanju da mu nisam lowerse uljepšao na kamenjaru (ne sjećam se na koju smo stazu išli, 12, 9?? kad sam lovio bent, a ulovio kanal pa klizao na boku do stabla i satrao vilicu, koljeno, disk, kočnicu... )
Marz je groblje ako se ne može nabaviti cijeli novi cartridge (ispod 100€ nije da ga hebeš)
Nemoj mi na Shermana, zbližili smo se nakon što sam pročitao ovoliko interneta o njemu Za konačnu ocjenu ću pričekati dok riješim oprugu ali mogu reći da ima potencijala. Ocjena od 4,nešto na mtbr nije bezveze Zanimljivo je i da me puno ljudi pitalo jesu mu noge 36mm (32 su)

Šteta što nisi ulovio i kolegu na Reignu ispred mene. Dobar let i još bolji slet

edit:
Destro škicni ovaj graf

jesi probao podešavati sag sa tlakom u desnoj nozi ? (nisam pratio temu )

edit: po pitanju ovog grafa, i na šermanu se ovo da riktat (ak se ne varam)

Lenovo L440

Intel iCore i7 4702MQ
16GB DDR3
Intel HD 4600 GPU
14-inch LED-backlit fHD IPS (1920 x 1080, 300 nit) matte display
Intel Wireless-N 7260, BlueTooth
Samsung 850PRO 1TB
Logitech M705
6cell baterija
Windows 10 Pro 64bit

Pošteni trgovci: 1, 2, 3, 4
darQ je offline   Reply With Quote