Evo upio sam internet znanja o vilici, nisam našao točan ATC jer ima puno modela i modifikacija.
Ovaj mi se odgovor sviđa
Citiraj:
The 145mm stroke will be right for normal riding. You'll have to hit something hard to get the last 5mm from the bottomout bumpers. But when you do, you'll be thankful they're there.
The compression dial is for low speed compression damping. It will have an effect on pedal bob and brake dive, but when the shims open on a bump it has minimal effect.
The fork will either need resprung or revalved to suit you. Neither are difficult.
|
Liku su u tvornici zamijenili SPV sistem sa TPC+ i vilica više nije imala 170 nego 150mm hoda.
Uglavnom, Shermana vozim do daljnjega i ostati će u kombinaciji sa ovom ramom kad jednog dana prijeđem na FS ko i ostale pice
Ne sviđa mi se sistem montiranja osovine (zapravo užasan je i grozim se od pomisli na trenutak kad probijem prednju gumu negdi na brdu)) a i promjena hoda je nesretno riješena. U spuštenom položaju topouta ko vilice na peveciklima. To se isto nadam da će slabija opruga bar malo ublažit.
Ajmo Vuco, Destro, Mic i ostali koji ste se igrali sa oprugama, savjet: Kratiti koliko % ako je promjena u hodu 20mm?
Dok komp odrađuje posao, imam vremena za čitanje i pisanje

Najgore mi je što ne mogu gledati video dok komp radi rendere u pozadini. Još nisam pogledao snimku sa Marjana, to ću prije spavanja
Možda se pridružim za Strmopeć sutra, zavisi koliko ću stić odradit večeras do neke normalne ure.
Edit: Kad idete uopće?