View Single Post
Staro 02.03.2012., 02:23   #3632
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Ma inače mi cijela HD6 serija smrdi šta se tiče temperatura, ako pričamo o većini referetnih i sl. kartica. Em su glasne, em su vruće, nikako nać dobar kompromis. Što ih više stišaješ to dobijaš veće temperature koje onda donese postavljanje novih/jačih ventilatora i novu buku. Težak je život nama noise freakovima
Ima san 6850, 6870 (2 kom) i ovu sad 6950 koja je živi očaj, nekako san rješio buku u idlu, ali zato sad radi na 60C u idlu i nek radi, jebe me se, di neće izgori da dobijen novu A load...neću nit komentirat, sreća ne štedim zvučnike dok igran
Iduća grafička ili će bit vodena (to bi odavno napravija da mi je Slovenija bliže) ili će bit sa nereferetnim hlađenjem (makar koštala 500 kn više) ili će imat ovakvo aftermarket čudovište na sebi

Evo ja na ref. 6950 imam dosta dobre temp, unlockana u 6970 (900/1350), napon je na 1110 mV, u B3 je max temp nekih 60c, profil venta je cca koliko stupnjeva toliko % okretaja. Cuje se, ali nije pretjerano. Case je ovaj dole;

To je moje cudo, napomena, do sada se jos nisam susretao sa pojmom cable managmenta Pa ono, znam da se vide u pozadini ali me ne dira to previse jer ne ometaju strujanje zraka a temp su odlicne. Sve je spojeno na pot pa si rihtam po volji kak koji da puse, ja prezadovoljan. I da, plexi je bocna.