VGA komada 2 i DVI-->VGA komada 1. Ja sam morao odstranit EDID pin (mislim da je pin7) jer bez toga nije bilo slike, samo crni ekran, ali sistem mi je prepoznavao monitor. Morao sam se poigrat i sa driverima jer mi nije htjelo preko 75Hz, što je jako jako loše na CRT monitoru.
Uglavnom, 6970 vrti BF3 na sva tri monitora na min 60-70fps, a ide i do 200 (sve low jer igram samo mrežno) i u isto vrijeme pušta fullHD film ženi na tv, preko HDMI-a.
Ako vam nekad padnu u ruke 3 lcd monitora (dobra monitora), ja ću ih drage volje tstirati sa 7970 u eyefinity-u  .
edit: Zaboravih napomenuti, svi moji adapteri su aktivni. -->
Citiraj:
Autor krešo
Koje adaptere koristiš? Meni nije htjelo raditi, imao sam kombinaciju HDMI, DVI i DVI - to - miniDP i sa HD7970 i sa svim dostupnim driverima nije htjelo, tj. nije hio ovaj DVI - to - miniDP.
|
Koristim miniDP-->VGA komada 2 i DVI-->VGA komada 1. Ja sam morao odstranit EDID pin (mislim da je pin7) jer bez toga nije bilo slike, samo crni ekran, ali sistem mi je prepoznavao monitor. Morao sam se poigrat i sa driverima jer mi nije htjelo preko 75Hz, što je jako jako loše na CRT monitoru.
Uglavnom, 6970 vrti BF3 na sva tri monitora na min 60-70fps, a ide i do 200 (sve low jer igram samo mrežno) i u isto vrijeme pušta fullHD film ženi na tv, preko HDMI-a.
Ako vam nekad padnu u ruke 3 lcd monitora (dobra monitora), ja ću ih drage volje tstirati sa 7970 u eyefinity-u  .
edit: Zaboravih napomenuti, svi moji adapteri su aktivni.
Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 01.03.2012. u 09:12.
|