View Single Post
Staro 01.03.2012., 07:45   #11
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
@krešo
Ha ha ha. Meni govoriš da vga/dvi ne ide na miniDP .
Ja imam 3 vga monitora na 6970. Dva su na miniDP. Ide to, ide.
Koje adaptere koristiš? Meni nije htjelo raditi, imao sam kombinaciju HDMI, DVI i DVI - to - miniDP i sa HD7970 i sa svim dostupnim driverima nije htjelo, tj. nije hio ovaj DVI - to - miniDP.

No, ionako je plan sve jos jednom testirati sa stabilnim driverima, i ako bude srece u 3x1 u doglednoj buducnosti.

Citiraj:
Autor AlphaDog Pregled postova
a gle, smij se al 3DMark je ustavri jako dobar pokazatelj kako se neka kartica ponaša i šta može. ajde budi dobar pa mi daj link na tu betu iz testa da odvrtim par testova. ja sam ti znaš nevjerni toma, niš ne vjerujem dok ne vidim
Ne mogu ti dati link na AMD-ov FTP Ali vjerujem da su dostupni uokolo po netu.

Nije problem u tome je li los ili ne, nego u tome sto trenutno nije bitno par bodova gore ili dolje, bitno je da sam sve testove vrtio s istim, najboljim dostupnim driverima. Sve ce se sve ionako ispolirati u buducim revizijama drivera (barem se nadam), pa ce ti svaka nova revizija donijeti +1% ili vise u performansama.

Za test je bitna igrivost, tecan framerate i naravno usporedba sa nekakvom konkurencijom. Par FPS-a gore dolje u prosjeku nije bitno.

Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Sta ste mi napali prezimenjaka

Takodjer mislim da 3Dmark nije bas neki pokazitelj stvarnog stanja grafickih kartica, pogotovo nakon hrpe optimiziranih drajvera i slicnih gluparija.

Eto, ja na ovaj svoj komp nisam nikad instaliro 3dmarka

A sto se tice spajanja 3 monitora, a vjerovatno nisu imali ni adapter potreban za tako nesto.
Ne osjecam se napadnuto, samo diskutiramo

Zadnje izmijenjeno od: krešo. 01.03.2012. u 08:12.
krešo je offline   Reply With Quote