Citiraj:
Autor D1viry
@krešo
Ha ha ha. Meni govoriš da vga/dvi ne ide na miniDP  .
Ja imam 3 vga monitora na 6970. Dva su na miniDP. Ide to, ide.
|
Koje adaptere koristiš? Meni nije htjelo raditi, imao sam kombinaciju HDMI, DVI i DVI - to - miniDP i sa HD7970 i sa svim dostupnim driverima nije htjelo, tj. nije hio ovaj DVI - to - miniDP.
No, ionako je plan sve jos jednom testirati sa stabilnim driverima, i ako bude srece u 3x1 u doglednoj buducnosti.
Citiraj:
Autor AlphaDog
a gle, smij se al 3DMark je ustavri jako dobar pokazatelj kako se neka kartica ponaša i šta može. ajde budi dobar pa mi daj link na tu betu iz testa da odvrtim par testova. ja sam ti znaš nevjerni toma, niš ne vjerujem dok ne vidim 
|
Ne mogu ti dati link na AMD-ov FTP

Ali vjerujem da su dostupni uokolo po netu.
Nije problem u tome je li los ili ne, nego u tome sto trenutno nije bitno par bodova gore ili dolje, bitno je da sam sve testove vrtio s istim, najboljim dostupnim driverima. Sve ce se sve ionako ispolirati u buducim revizijama drivera (barem se nadam), pa ce ti svaka nova revizija donijeti +1% ili vise u performansama.
Za test je bitna igrivost, tecan framerate i naravno usporedba sa nekakvom konkurencijom. Par FPS-a gore dolje u prosjeku nije bitno.
Citiraj:
Autor Momir
Sta ste mi napali prezimenjaka
Takodjer mislim da 3Dmark nije bas neki pokazitelj stvarnog stanja grafickih kartica, pogotovo nakon hrpe optimiziranih drajvera i slicnih gluparija.
Eto, ja na ovaj svoj komp nisam nikad instaliro 3dmarka
A sto se tice spajanja 3 monitora, a vjerovatno nisu imali ni adapter potreban za tako nesto.
|
Ne osjecam se napadnuto, samo diskutiramo