View Single Post
Staro 29.02.2012., 21:27   #5
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor AlphaDog Pregled postova
Driveri vam ne valjaju, 7900 beta catalyst koji je već dugo vani daje dosta bolje scorove.
Ne daje, tj. od svih dostupnih drivera s kojima smo mogli testirati ovi su bili najstabilniji u svim situacijama.

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Sad će ispast da picajzliram, al tko igra na 2x1 eyefinity-u?? Testirajte sa barem 3 monitora (uobičajen setup) ili nemojte testirati eyefinity. Ta je grafa ionako predviđena za višemonitorske sustave, jer za samo jedan monitor nije potrebno prelaziti na seriju 7. Za više monitora nije bitna samo rezolucija. Ovi moji jadni mali monitori imaju broj pixela približno jednak 1080p, ali grafa je puno opterećenija u eyefinity-u. Mene, osobno, zanimaju eyefinity testovi, pa vas lijepo molim da jednom odradite i test sa barem 3 monitora.
Ne bi vjerovao ali od svih je naših distributera vrlo teško dobiti tri monitora. To nam je uspjelo 2009. godine sa Asbisom al je ove godine bilo malo teže.

Tri sam monitora imao na testu, al trećeg nisam mogao spojiti jer ima samo VGA i DVI, koji se ne mogu konvertirati u miniDP.

Ovakav setup, 2x1, je pokazao koliki je pad performansi nove kartice s prelaskom na višu rezoluciju, što je i bio cilj.
krešo je offline   Reply With Quote