View Single Post
Staro 29.02.2012., 19:50   #19919
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Sta je najgore ti nebus mogo skuzit kakav je bajk ak napravis sam krug oko zgrade. Tak da je to malo zajebano, niti ne znas po kakvim terenima ekipa vozi po stranim forumima, a i svatko ima subjektivno misljenje.
Znam, napravit ću malo veći krug - oko kvarta
A vidjet ću otprilike, jer znam kako se Enduro ponašao na asfaltu, pa ću barem neku relaciju imat. Malo po uzbrdici nekoj, niz skale, itd.
Drago mi je da si sretan s Endurom, bajk je jeben, daleko od toga...

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
@Neo

Kad gledam na papiru cini mi se mala razlika SJ EVO vs. Enduro, ali SJ vulgaris vs. Enduro je vec malo veca razlika...shodno tome, lik s mtbr-a sto si se dopisivao ima bas EVO verziju ili obicnu?

Moj ti je savijet da se ne zaletavas obavezno probaj obje verzije u voznji i tek onda se daj u investiciju.

Sto se velicine tice, gotovo siguran sam da ce to biti L (ja sam 186cm i pasu mi L Pitch, SJ i Enduro to je provjereno, malo si vislji ali to ti je to).
Lik s mtbr-a ima baš EVO verziju, ali Expert Carbon Evo - fyi, taj model u Protee dođe 33.000kn
Malo je američki seljober, ali ovo je njegov copy/paste:

Citiraj:
Bike is amazing, it's crazy how much faster I ride on this thing compared to the 2011 enduro pro I traded in.
Citiraj:
Well to start off, you'll immediately feel how much more responsive this bike is compared to our enduro's. Add the shorter chainstay and overall length this thing is awesome in tight single track. I rode this in Anglers Ridge in Daneville NC some sweet singletrack and has some good amount of climbing. Bike was rock solid, one thing i noticed is you can stand up and hammer this thing up hills with ease.
Now that im back to colorado in the springs, i can say that this thing loves going down fast. Im allot faster on this bike on the rough and fast downhills. The bike rips through corners, its amazing like a lazer beam for me Lol. On the long climbs here its great, sure not like my neighbors 20lb 29ner race machine, but for what this bike is its day and night difference compared to the enduro pro i was riding.
You will love this bike and be very happy in getting rid of the enduro. This bike is by far the most fun and responsive bike ive had and totally do "anything" bike.
I u Protee mi kažu da je bolje L nego XL, u svakom slučaju tamo sam u petak popodne, probat ću nekog Stumpyja iz izloga pa ćemo vidjet. Hvala na savjetima.
Neo-ST je offline   Reply With Quote