View Single Post
Staro 29.02.2012., 09:34   #525
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Bi mozda jednu vecer a onda bi sve rasprodo i vjerojatno osto na jednoj, dve. Znam kak to ide imal sam 3 radeonke u kompu i to je nemoguca misija bez vodenog. Sve drugo dopizdi jako brzo i nije vrijedno to slusat a da ne spominjem da takav setup cuju i ostali stanari u stanu.
Ovisi o stanu. Da imam mogućnost ne bi uopće dvoumio zbušiti rupu za HDMI kablove (ili utikače u zidu), zajedno sa USB hubom. Može i frontpanelom za zvučnike i mikrofon (kaj god ti već treba) i stpao komp u drugu sobu. Sa USB 3.0 nije problem ni upiknuti eksterni disk u hub na radnom stolu, a optiku ja recimo uopće ne koristim i ne bi mi smetalo imati ju u USB izvedbi negdje u ladici pa prikopčati po potrebi. A komp u recimo "špajzi" neka bruji na 100% do mile volje (ako mi je tih "par" postotaka OC-a toliko važno). Svejedno bi me ispalo sve to jeftinije nego ulaganje u vodeno.

Naravno, ovo je čisto stvar mogućnosti koje većina nema, ali eto. Kod nekih bi to funkcioniralo (kad se već izdvajaju novci za neke 2x, 3x, 4x GPU setupe)
  Reply With Quote