Vidim da Vam je bilo zanimljivo.
Meni je žao što nisam uzeo bajk ovdje. Staza ima gro, kako bilježenih tako i neobilježenih.
Citiraj:
Autor estugarda
Prije sam imao MTBove s kojima nikad nisam bio zadovoljan, a nedavno sam probao neki bezvezni gradski bajk na kojem se sjedi uspravno, i skužio da mi takav položaj savršeno paše. Zato sam i gledao comfort i hybrid comfort bajkove. S obzirom da mi budget za to nije baš nešto, za oko mi je zapeo Haro Heartland Sport za 2275kn. Djeluje udobno. Gotovo uspravni položaj. Prilično je podesiv. Sic bi trebao biti udoban. Mjenjači nisu najgori (iako blizu). Negdje sam pročitao da Haro ima dobre rame. U granicama je budgeta, što je dosta važno trenutno. Ne znam kakvi su kotači, glavčine, vilica i ostalo. Najveće je pitanje, hoće li me nositi, koliko dugo i koliko kvalitetno!?
Imate li savjet za mene? (unutar sfere bajkova na kojima se sjedi uspravno, ili što uspravnije)
|
Treking bajkovi nisu (pogotovo ovi jeftiniji) sa najčvršćim kotačima. Morat ćeš dobro paziti inače ćeš ih redovito centrirati. Ostalo je također samo za cestu, čak mislim da će te i na savskom nasipu dobro prodrmati. Ali to je više stvar tanjih guma koje su na jačem tlaku nego suspenzija (jer i MTB-i su danas opremljeni lošim vilicama, ali barem imaju šire gume i manji tlak u njima pa je mekanije sve).
Ali ako si odlučio takav bajk si uzet, dobar je Haro. Eventualno još pogledati što ima u Intersportu, možda neki popust ili nešto slično na Nakamure treking.