View Single Post
Staro 24.02.2012., 21:07   #3600
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Pa eto da je napajanje okrenuto prema gore na tvojoj i njegovoj konfi bilo bi još manje prašine u napajanju...i btw. govorio sam o dužem vremenskom periodu, nisam rekao preko noći da će se napunit prašinom...naravno da su tu i ostali faktori, čistoća kuće, podloga (laminat, tepih itd)...al činjenica je da će bit manje prašine u napajanju kad je vent okrenut gore nego prema dolje (u istim uvjetima okoline)...

Al ova zadnja izjava je jednostavno smiješna...pa eto ti okreni napajanje prema dolje (izmjeri temp napajanja i grafe-kakvo god imala hlađenje), i isto napravi kad je okrenut prema gore...malo usporedi, pa onda izjavljuj ovakve besmislice...
Ti ne znaš čitati ili se praviš malo?
Prašine u napajanju NEMA. Ako duži vremenski period nije 15 mjeseci neotvaranja kompa, onda što je? Ili ni to nisi čitao.

Besmislica je to što si ti napisao a ne ja.
Uzmi high end grafu, stavi u prosječan mid tower od 500kn, okreni napajanje NAOPAKO (osim eto pojedinih serija di baš tako mora ići), dakle s ventom gore, pa ćemo razgovarat
Naslagao sam se ja konfi u životu