Citiraj:
Autor domy1
Tako je, između čeljusti i glave vijka. Da je gornji i doljnji dio adaptera jednake duljine, mogao bi stavit obične podloške ili kraći vijak.
|
Opet te pitam, zašto ikakve podloške ? Ako su problem šarafi, ima ih u dućanu različitih duljina, od 16mm pa prek 20mm.
Sad, jedino te ne razumijem ovo, da je donji dio adaptera jednake duljine
Citiraj:
Autor suba
Pozdrav, znam da upadam malo ko padobranac, ali trebao bi savjet za kupnju. Razmišljao sam o mtb zato što se mislim voziti i po makadamu i po asfaltu i svukuda. Cijena maksimalna bi bila 2500, ali se ne bi bunio potrošiti manje
Počeo sam malo gledati ponude dućana, ali stvarno ima puno izbora, a kako mi to nisu baš sitni novci ne bi htio fulati.
E da, i kupio bi nosač za auto, onaj što se na peta vrata montira, najjeftinije moguće, ako netko ima informaciju gdje bi to mogao pogledati isto bi bilo super 
|
Rekao ti je Nik. Nakamura ili Genesis u Intersportu. Čvrste malo teže rame, ali oprema koja je za klasu ili dvije bolja nego na bajkovima sa poznatijim brendom. Imaju servis (LR Pedala), garanciju i sve ostalo kao normalni bajkovi.
Uzmi si nekoga tko će te moći pametno savjetovati i neće gledati samo kakav je zadnji mjenjač, već prvo kakva je vilica, kočnice i kotači - te tri stvari su na bajku (uz pravilnu veličinu okvira) najvažnije. Sljedeće su gume, a sve ostalo je manje važno.
Nemoj se dat nagovoriti na preveliki ili premali bicikl. Ne znam koliko si visok, ali znam kako su mene zavaljali na 22" bajk jer pojma nisam imao koga pitati.