Citiraj:
Autor domy1
Jednostavno takvog sam dobio u setu, kaj da velim. Nego s ovim "običnim" pakne nebi nasjedale točno na kočionu površinu rotora, ili se varam.
|
Koliko vidim po slici što si dao, ti washer idu na čeljust, a ne između čeljusti i adaptera, zar ne ?
Citiraj:
Autor Nik
Ako se dobro sjecam Vuco je pricao da su ljudi jako zadovoljni s njihovim nabama i da nema nikakvih problema, a uz to postoje adapteri pa pasu na sve vilje.
|
Našao sam samo jedan review loš koji je rekao, ako se dobro sjećam sada više, da su mu lageri brzo odlazili. I još je jedan review bio na superstarovoj stranici (ne brišu loše review-e pa je zgodno pogledati općenito za sve kotače sa tim nabama što ekipa piše) sa ocjenom 3/5 jer mu neš nije pasalo.
Sve ostalo je bilo pozitivno ful. Onaj forum singletrack je UK based i tamo ima puno informacija o njihovim proizvodima. Tamo ima i onaj thread gdje je ekipa stavljala slike puknutih Hope naba (one prve verzije, sad je to ispravljeno)

Ja furam kotače i zadovoljan sam iako su po meni dosta skupi i imaju samo tu prednost svih osovina osim 150x12 (i novi 157x12 standard). Napisao sam prije minuse (mora se širiti obruče za auto ventil i težine su im bez adaptera) Sad po snijegu i po blatu prije jako dobro brtve.