View Single Post
Staro 22.02.2012., 16:38   #15
kaktus
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Uzmi Hiren's Boot CD, nađi na njemu (DOS) program za testiranje hard baš od samog proizvođača i napravi jedan test da se vidi u čemu je problem.
update: nabavio sam napajanje, hirens boot cd i jos neku diagnosticku kompilaciju za dos.

s novim napajanjem komp se pali, dize win. al ikonu po ikonu na desktopu a za svaku mu treba po 4-5 minuta da prikaze. rekoh... odustajem

iso sam bootati s win cdom, neide, iso sam s hirens, neide, neide niti s ovom drugom kompilacijom diagnostike pa sam zamjenio cd drajv. cini se da je to bilo, ovaj drugi radi normalno, znaci cd i napajanje su krepali.

palim s novim napajanjem i drugim optickim win. i ista prica, ko ratni invalid...

odlucio sam sad diagnosticirati iduca dva dana sve zivo, da ne krecem isponova koristeci nesto za sta neznam da je u banani sto bi moglo krepati svaki cas.... stoga sljedece pitanje:

testiram diskove sa hdat2 v4.5.3 i kaze surface test sve ok, bad sectors scan sve ok isto tako... pa sam iso na nekaj kaj se zove "most powerful test" (traje vec 3 sata i jos uvik je na 0% lol) ali taj isto kaze sve ok OSIM "memory buffers are different" ???

w/r/w/r/c = 0/0/0/0/2729

pa sam naso ovo na google http://hdat2.getphpbb.com/hdat2-prob...rent-t117.html

mislim si sad s ovima recovery alatima za win sam bar nekaj napravil, a ova hirens diagnostika niti nije napravljena do kraja, frajer veli, nema vremena...

neki prijedlozi ? komentari ?

jel ovo memory buffers are different bug u alatu ili bukvalni problem na hardware-u kojeg skeniram?
kaktus je offline   Reply With Quote