View Single Post
Staro 22.02.2012., 15:31   #19511
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Kolka su ukupna davanja na dijelove za bike? 10% carina i 23% pdv, znaci ukupno *1.353 ?
Mislim da je carina 5% na sve dijelove za bajk.
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Ma ne, ima još jedan adapter pm-pm, ali sam skužio da bi onda pakne stajale ukoso. Čeljust je centrirana i kod normalnih kočenja nema nikakvih problema. Znam da je jako čudno za shvatit, i meni je, pošto sam centrirao dosta raznih kočnica, i nitko osim mene manijaka nema te probleme. Također kada sam imao IS mount i 185mm rotor(kakav mi ima zadnja), te kasnije 160mm PM bez ikakvog adaptera nisam imao probleme. Mislim da su jedini problem te "konusne" podloške koje mi stvaraju problem i kod stezanja, tako da moram čvrsto držat čeljust. A obične podloške nemogu stavit jer glava vijka ne sjeda 100% na kliješta, zato i jesu te podloške.
A ovo za piganje rotora se možda nisam dobro izrazio, nakon jačeg kočenja struže još neko vrijeme. Onda zakočim malo duže i slabije i sve ok.
Imaš najobičniji PM-PM adapter koji ne treba nikakve podloške. Konusne podloške trebaju biti samo kod Avida jer oni imaju drugačiju čeljust izrađenu.

Ne vidim zašto ti kemijaš sa podlošcima (ovo što si napisao ništa ne razumijem) kad imaš SLX ?