View Single Post
Staro 22.02.2012., 07:14   #19485
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kakav drugi tip adaptera? Ako misliš na IS - PM onda ti to neće ići na ramu jer prema svemu sudeći imaš PM - PM adapter.

Ako ti se piga rotor problem je u necentriranim klipovima. Pogledaj na hope stranicama, ima video kako centrirati klipove, isti je postupak za sve kočnice.

EDIT: nameless, što je sa kamerom ili komprimiranjem videa, sve šteka, već sam mislio da mi komp crkava -.-
Ma ne, ima još jedan adapter pm-pm, ali sam skužio da bi onda pakne stajale ukoso. Čeljust je centrirana i kod normalnih kočenja nema nikakvih problema. Znam da je jako čudno za shvatit, i meni je, pošto sam centrirao dosta raznih kočnica, i nitko osim mene manijaka nema te probleme. Također kada sam imao IS mount i 185mm rotor(kakav mi ima zadnja), te kasnije 160mm PM bez ikakvog adaptera nisam imao probleme. Mislim da su jedini problem te "konusne" podloške koje mi stvaraju problem i kod stezanja, tako da moram čvrsto držat čeljust. A obične podloške nemogu stavit jer glava vijka ne sjeda 100% na kliješta, zato i jesu te podloške.
A ovo za piganje rotora se možda nisam dobro izrazio, nakon jačeg kočenja struže još neko vrijeme. Onda zakočim malo duže i slabije i sve ok.

Zadnje izmijenjeno od: domy1. 22.02.2012. u 07:20.
domy1 je offline   Reply With Quote