Pozdrav svima!
Molio bih pomoć, ukoliko netko zna. Imam problem sa svojom Ati 6870. Naime, trazim neki dobar program za konverziju videa iz razlicitih formata u razlicite, ALI da moze koristiti i GPU, znaci kao kod Nvidije sto ima CUDA, tako ATi navodno ima APP, apgrejdano do ati streama.
ali koji god program instaliram a da podrzava gpu, niti jedan mi ne zeli koristiti gpu i samo koristi procesor. Xilisoft video converter je čak napisao da moram apgrejdati video driver za graficku i skinuti neki video codec nemam pojma, međutim driver je najnoviji i skinuo sam tocno taj video codec sto me trazi (xilisoft me direktno linka na download) ali svejedno NE radi! sve je apgrejdano. u CCC.exe sam ukljucio video conversion za graficku, restartao sve, svejedno gpu se ne koristi za konverziju videa. sat vremena videa 1,6 GB iz mkv u 700MB avi traje malo manje od pola sata, a navodno na njihovim stranicama pise da bi trebalo biti oko 10 minuta ili manje.
sto radim krivo, molim vas pomoc...grafa mi je hladna ko led a proc gori na 100% sve 4 jezgre i to sve josh skupa traje pola sata :/
hvala!