Tema: Alan Wake
View Single Post
Staro 19.02.2012., 17:30   #75
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Nakon 2 dana druzenja imam cet'r rijeci "Igra je tesko smece" i ispravak netocnog navoda da sam sebe demantiram.Bjež'te od ovog djubreta kolko vas noge nose ! Da malo navedem razloge. Ispocetka se čini simpatično. Priča je jebe lud zbunjenog,ne znaš što se događa,gradić u pićk.. materinoj u osami,bogu iza nogu,sve 5. Da skratim,prica je ok,od 1 do 10 dao bih joj 5,s tim da je svatkome tko je pogledao neki film od Stephena Edwina Kinga ili makar pročitao knjigu zna već unaprijed sta ce biti,tipični klišej.Ajd ok,znaci atmosfera je tu.Grafika je ok,( budimo realni,nije nista posebno kako su neki nasvirali).

Ako vam kazem da svako malo iskacu FMW filmici koji izgledaju uzasno jadno i ispeksilizirano jer su valjda radjeni u 480 x 320 rezoluciji,nije mi jasno zasto nije koristen sam engine igre za prikaz tih atmosferičnih dogadjaja.Ali IGRIVOST JE TOTALNA KOMA. Sve je totalno skriptirano do tih granica da cak imate tocnu kolicinu metaka koliko smijete potrositi na neko "čudovište",a nekad vam i fali pa se svodi na bježanje. A pobjeci od napada je umjetnost,jer koliko god vi bjezali svi su brzi od vas. U biti citav gameplay se svodi na jedno te isto,egzorcizam lampom i upucaj protivnika od tocke A do tocke B i nemozete skreniti nigdje niti ista drugo napraviti. Svako malo FMW filmic sa ocitim glupostima.Jadno.

Non stop vas ganja x1 tip sa sjekirom,ili 3xnjegove kopije sa sjekirom.To je na normalnoj tezini igranja.Na tezoj razini vjerovatno 6x kopija sa sjekirom,a vi imate 3 metka u spremniku.
Mislim da se tip koji vas ganja zove Chucky,jebat ga.Oteo vam je curu (Yea right). Sto je najzalosnije,lik je dosadan.Non stop melje neke gluposti i ganja vas sa sjekirom?!?! lame.I to tako traje kroz 6 chaptera. I za kraj posveta igri ,video FTW ,ROFL

Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 19.02.2012. u 20:10. Razlog: Jos malo pljuvanja po ovom smecu
Romano.Cule je offline   Reply With Quote