Tema
:
Nadogradnja/kompatibilnost memorije
View Single Post
18.02.2012., 01:49
#
945
njuskalo
Premium
Moj komp
Datum registracije: Sep 2006
Dear njuskalo,
Thank you for your interest in Kingston Technology.
The part numbers you have referenced are not recommended or guaranteed for this motherboard.
Please find below the link from our web site regarding specific information on the motherboard that you referenced. We guarantee these 100%.
http://www.kingston.com/us/memory/se...rd&Model=63047
i bla bla bla reklama kupi ovdje kupi ondje, popust, free shiping i slicno do kraja mejla
Kolko vidim za ovu koju bi ja kupio jer je najjeftinija pise da je nesto za servere, dok je ova druga obicna corsair value ram, dal ovdje netko zna koja je uopce razlika?
-->
Ispricavam se na bumpanju vlastitog pitanja, htio bi skoro kupiti ram a da me izade sto jeftinije, pa dali ima netko da zna odgovor na moje pitanje?
Hvala jos jedno
Citiraj:
Autor
njuskalo
Nego, imam i ja pitanje:
Slao sam mail kingstonu al mi nisu nis pametno odgovorili.
Zanimalo me dal bi
KVR1333D3D8R9S/4GHB
memorija radila na
Asrock A770DE
. I koja je razlika izmedu te i
KVR1333D3D8R9S/4GI
koja je sluzbeno podrzana.
Njihov odgovor:
Dear njuskalo,
Thank you for your interest in Kingston Technology.
The part numbers you have referenced are not recommended or guaranteed for this motherboard.
Please find below the link from our web site regarding specific information on the motherboard that you referenced. We guarantee these 100%.
http://www.kingston.com/us/memory/se...rd&Model=63047
i bla bla bla reklama kupi ovdje kupi ondje, popust, free shiping i slicno do kraja mejla
Kolko vidim za ovu koju bi ja kupio jer je najjeftinija pise da je nesto za servere, dok je ova druga obicna corsair value ram, dal ovdje netko zna koja je uopce razlika?
njuskalo
Vidi profil
Pronađi još poruka od njuskalo
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Mugen MAX
MBO:
Asus Crosshair VI Hero x370
RAM:
GSkill Aegis 16GB (2x8) DDR4 3000MHz
HDD:
KC2500 M.2 500GB + MX500 2TB SATA + 860 QVO 1TB SATA + WD Caviar Blue 500GB + Toshiba HDD 1TB
VGA:
Sapphire RX580 Nitro+ 8GB
Napajanje:
XFX PRO550W
Monitor:
DELL U2312HM
Win 10 pro 64-bit
Ostalo:
Fractal Design Define R6, Logitech G603, CM MASTERKEYS PRO M cherry brown, Acer TravelMate P64