Tema: Alan Wake
View Single Post
Staro 16.02.2012., 17:51   #52
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor max111 Pregled postova
. Kao što sam prije napisao igra nija ništa posebno i mislim da Remedy definitivno nije za ovakvu vrstu igara, bolje da su napravili igru sa istom pričom ali bez demona, duhova i sličnih gluposti. Znači "normalne" neprijatelje i radnju kao što je bio njihov odlični Max Payne, ja sam u biti i očekivao da bude to tako u ovoj igri a na kraju su napravili bezvezariju. Japanci su po meni majstori za takve bolesne psihološke hororce u igrama (Silent Hill serijal, Haunting ground, Project Zero) a ovi su to bespotrebno i po meni neuspješno pokušali kopirati.
Tek sam počeo igrati i dobrim djelom se slažem s ovim. Igra je zabavna ali je radnja ko još jedan Kingov pijani delirij . Slažem se da su japanci sa Project Zero ili ti Fear Effect tu postavili neke standarde. Ono "lovljenje" duhova sa foto-aparatom , igra je na nekim mjestima bilo zastrašujuće , ali u punom smislu te riječi. Prvi put da sam se na igru bio "trznuo" a ipak sa freak za horror sa n na n-tu pogledanih filmova, pročitanjih knjiga , igranih igara sa te tematike. Ovo je..hm ...što se horror elemnta tiče mlako. I neke stvari su izmiksane ni vrit ni mimo , (lampa u neprijatelje , pa revolver pa signalni pištolj.) Svejedno , dovoljno je zabavno da odigram do kraja, premda ne sumnjam da će biti masa klišeja u radnji , ali gdje ih nema.
  Reply With Quote