Citiraj:
Autor SileTzar
Ak pratiš temu vidjet ćeš da koliko mi se sere kad vidim cijene kotača sastavljenih od Acor zadnjih nabi s Champion žbicama i Mach Magma obručima za 600kn.
Informiram se jer želim najbolje za svoj novac, ovaj pederluk na tržištu me iznervira svaki jebeni put.
A osim tog, ak je DT swiss kvalitetniji od Hope-a za manje para onda nemam kaj mislit osim gdje ih nabavit.
Ovo vani govno se neće dati još ovaj vikend sigurno. Najviše me zapravo smeta sva ova sol vani. Za 10 dana valjda Sljeme, srce me boli kad ga gledam iz ureda...
-
Vuco - falilo mi je milimetar da naručim s Superstara set kotača sastavljen Switch naba s ZTR Flow obručima, te dodatno 20mm adapter. I to bi mi riješilo probleme s kotačima zauvijek valjda. Ali probija psihološku barijeru od 2k kuna. Ne dam.
|
Po meni, previše razmišljaš. Odredi si što želiš od kotača i kupi. Po meni je zavaravanje da ćeš neke kotače imati 10 godina, kakvi god bili. Uvijek će doći nešto novo, lijepše, lakše, bolje etc.
Citiraj:
Autor danielzg
danas je u pol 7 na sptv-u neka emisija o biciklizmu...mene isto ubija ova zima..razmisljam da odem sutra na sljeme cestom..neznam sta bi drugo..
|
Veli mi frend da je cesta prohodna bez problema i da bi se možda po stazama (tipa 57 koju svi voze) dalo đirat