View Single Post
Staro 15.02.2012., 14:59   #19228
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
pretpostavljam da sam nagrabusio kao i s adapterom za disk = suzen izbor, slijedi narudzba izvana???

Pretpostavljam da je to tzv. novi standard X-12?
...jos mi je muka od nabavke adaptera, kaj bu tek bilo kad krenem sklapati kotace.
Ima jos ko da se usrecio kao i ja?

...i da , koliko sam skuzio postoje adapteri da se pripase 135mm naba na moj okvir, ali to dize troskove, pa nisam siguran da je isplativo.
-->
Malo gledam nabe i sto se nudi po ducanima kod nas i u susjedstvu (ne kupujem jos nista, ali se pripremam pa polako ulazim u problematiku kotaca, citam ucim se, ne...ali nekako mi se neda zamarati s tehnikalijama, ja sam vise za voznju ...ali ipak moram paziti sto cu kupiti).

Eh sad, sjetim se da bi mogao vidjeti koju nabu imam iza i kad ono 142 x 12 mm, through-axle.

Nije da sam vidio takvih naba u ponudi kod nas (nema ih uopce, vanka tu i tamo naidjem na koju) ---> pretpostavljam da sam nagrabusio kao i s adapterom za disk = suzen izbor, slijedi narudzba izvana???

Pretpostavljam da je to tzv. novi standard X-12?
...jos mi je muka od nabavke adaptera, kaj bu tek bilo kad krenem sklapati kotace.
Ima jos ko da se usrecio kao i ja?

...i da , koliko sam skuzio postoje adapteri da se pripase 135mm naba na moj okvir, ali to dize troskove, pa nisam siguran da je isplativo.
Nik je offline   Reply With Quote